Tietoa meistä

kuskit

Toijalan Autokoulu on palvellut autokouluasioissa vuosikymmenien ajan. Kaikkina näinä vuosina autokoulua on pyöritetty perheyrityksenä, mutta toki toiminnassamme on mukana myös tarkoin valittuja opettajia perheen ulkopuoleltakin. Nykyisin autokoulu toimii aivan Toijalan keskustassa, Holkerintiellä. Oppilaamme tulevat laajalta alueelta, Akaasta, Urjalasta, Valkeakoskelta, Hämeenlinnasta sekä Lempäälästä.

Meille on kunniakysymys hoitaa liikenneopetus – ja kaikki muukin toiminta mitä autokouluun kuuluu – ensiluokkaisen hyvin! Haluamme, että jokainen viihtyy autokoulussa ja tuntee saavansa tarvitsemaansa opetusta. Toijalan Autokoulussa ei tunneta tyhmiä kysymyksiä! Otamme jokaisen erikoistarpeen, kysymyksen ja jännityksen aiheen tosissamme. Tarvittessa voimme laatia henkilökohtaisen opetussuunnitelman autokoulun etenemisen tueksi.  Myös jokaisen oppilaan vanhemmat ovat tervetulleita autokoululle tai seuraamaan opetustamme takapenkille.

Henkilökunnalla on jokaisella oma erityisosaamisalue, jossa on tavoite olla huippuhyvä! Mopo-opetus, raskaskalusto, moottoripyöräkoulutus… You name it! Meillä on homma hallussa! Jatkuvalla kouluttautumisella pidämme omat tietomme ja taitomme ajan tasalla.

Opetusautoiksemme olemme valinneet Uudessakaupungissa valmistetut Mercedes-Benzit. Tällä valinnalla haluamme tukea suomalaista työllisyyttä. Olemmekin ylpeitä saadessamme kantaa ”Made in Finland” – tarroja autojemme kyljessä.

Tule poikkeamaan autokoulussamme ja keskustallaan miten voimme parhaiten auttaa juuri sinua!
Meillä on rento tunnelma ja aina iloinen vastaanotto 🙂
Tervetuloa!

Tallenna