Kurssitarjonta

» Katso alkavat kurssit ja ilmoittaudu!

Meille Toijalan autokoulussa asiakkaan kohtaaminen, laadukas asiakaspalvelu ja yksilöllinen opettaminen sekä vuorovaikutus asiakkaan kanssa ovat lähellä sydäntä ja siitä syystä kaikki opetus toteutetaan lähtökohtaisesti ilman virtuaalista oppimisympäristöä ja simulaattoriopetusta. Toki etäteoriapaketti tarjotaan kaikille sitä toivoville. Kaikki kurssipakettimme sisältävät teoriaopetuksen luokassa autokoulullamme, sekä liikenteessä tapahtuvan ja laadukkaan ajo-opetuksen kokeneen liikenneopettajan johdolla, pääasiassa ilman simulaattoriajotunteja.

Keskeisimmät lakimuutoksista koskevat turvallisuuskoulutusta sekä riskientunnistamiskoulutusta, jotka ovat kaksi eri asiaa.

Turvallisuuskoulutus eli EAS-koulutus käsittää 4 teoriatuntia ja ne käydään siinä vaiheessa, kun ensimmäistä ajokorttia suoritetaan. Eli olipa ensimmäinen korttisi mopokortti tai henkilöautokortti vaikkapa kypsemmälläkin iällä, niin turvallisuuskoulutus tulee suorittaa aina. Se kuitenkin suoritetaan ainoastaan yhden kerran.

Riskientunnistamiskoulutus puolestaan koostuu 4 teoriatunnista sekä 4 ajotunnista ja se korvaa autokoulun henkilöautokortin vanhat kakkos- ja kolmosvaiheen. Koulutus sisältää muun muassa opetuksen liukasradalla sekä pimeänajon. Riskientunnistamiskoulutus on oltava suoritettuna ennen mahdollisuutta osallistua ajokokeeseen ja se koskee myös opetusluvalla ajokorttia suorittavia.

Jos jokin asia mietityttää tule poikkeamaan toimistollamme. Pyrimme pitämään toimistomme ovet avoinna ma-ti klo.14.00-17.00.